https://www.high-endrolex.com/24
https://www.high-endrolex.com/24
https://www.high-endrolex.com/24
https://www.high-endrolex.com/24
Posilování | JakSprávně.cz

Jak správně dýchat + video

30.06.2014

Správným dýcháním si můžeme utužit zdraví a předejít tak mnoha nemocem, včetně chřipky i různým alergiím. Můžeme si dokonce i prodloužit život. Je třeba jen vědět, jak správně dýchat.

Jak správně posilovat ruce

19.02.2014

Velké ruce, kdo by je nechtěl! Nejsou ruce zrovna to, co chcete zlepšit, když jdete do posilovny? Pokud se chcete zaměřit na velkost svých paží, mám pro Vás pár účinných tipů, jak vybudovat pořádný tlapy!

Jak správně dělat dřepy

07.08.2013

Cvičit dřepy můžete kdekoliv a je to vynikající způsob procvičení celých nohou, boků, hýždí, zad a dokonce i bříška. Musíte jen vědět, jak je provádět správně aby byly co nejvíce efektivní.

Jak správně posilovat břicho

16.03.2013

Co nevidět je tu léto a jako každý rok pořádný buchtičky na břichu budou v kurzu i letos. Břicho je sval jako každý jiný a je potřeba mu dát pořádně zabrat. Rovnou zapomeňte na pár sérií zkracovaček, to Vám vysněné břišní svalstvo nezajistí. Ať jste žena nebo muž, platí zde jedno pravidlo. Napřed musíte shodit přebytečný tuk, protože i kdyby byste měli břišní svaly sebevětší, budete mít přes ně stále nevzhlednou vrstvu tuku a o pekáči buchet si můžete jenom zdát.

Zobrazena strana 1 z 1 celkem